Welcome Guest Search | Active Topics | Sign In | Register

Frameset Issue. Options
nomdeplume
Posted: Monday, November 3, 2014 2:38:39 PM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 10/15/2014
Posts: 8
Hello, I have an issue with frames in the EO Browser. In the below frame set code, the top frameset row is getting cutoff by the begining of the * frameset top. The one with a height of 135. If I change this to 200, it displays fine in EO
<html>
<head>
<title></title>
</head>
<frameset id="nameFrames" framespacing="0" border="0" rows = "135,*" onunload="notifyOpenerOfClose();">
<frame name="name" scrolling="no" src="somepage" noresize="">
<frame name="name1" scrolling="auto" src="somepage">
</frameset>
</html>

This is not an issue in Chrome, FF or IE, though resizing those browser will eventually make the top frame disappear.

I can intercept the HTML and change the 135 to 200 and it displays fine, but this is not optimal. I'm wondering if there is something I can set in EO browser internals to not do this?

I have some images for a better graphical representation, but don't see a way to include them in this post.

Thanks.
eo_support
Posted: Tuesday, November 4, 2014 2:07:20 PM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 24,196
Hi,

We tried it and it seems to working fine, so maybe an image will help us to understand the problem better. Unfortunately our forum does not support image. So you will need to post the image somewhere else and then post the link in the forum. Or alternative, you can try to email the images to us. You can find our email address here:

http://www.essentialobjects.com/forum/test_project.aspx

If the image does not reveal anything obvious, then we may need you to isolate the problem into a test project and send the test project to us.

Thanks!
nomdeplume
Posted: Wednesday, November 5, 2014 11:22:47 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 10/15/2014
Posts: 8
Thanks for the response. I've narrowed it down to a style sheet issue that EO is not handling(?) I've created a small project that duplicates the problem. I suspect it's the 'font-size:", as if I remove this IE, FF and Chrome react the same way.

I will email the project files to you.

Thanks.

.TxnName {color: #0000a0;
font-family: Arial;
font-size: 14pt;
font-weight: bold;
text-decoration: none}

.NormalCell {color: black;
font-family: Arial;
font-size: 8pt;
font-weight: normal;
text-decoration: none}

.Label {
font-family: Arial;
font-size: 8pt;
font-weight: bold;
text-decoration: none}

INPUT.mainbutton {background-color: #00008b;
color: #ffffff;
font-size: 8pt;
font-weight: bold}
eo_support
Posted: Thursday, November 6, 2014 1:52:03 PM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 24,196
Hi,

We have looked into this and it appears to be a problem of the version of Chrome engine we use. Currently we use Chrome V33 (we will be updating to the latest soon) and it seems that this version automatically introduce a 2px margin on the textbox element. To resolve the issue, you can add the following CSS rules:

Code: CSS
input[type="text"]
{
    margin: 0px;
}


We will soon update our engine to use the latest Google Chrome engine. After that this should no longer be needed.

Thanks!


You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.