Welcome Guest Search | Active Topics | Sign In | Register

Ajax Upload - % completed text shows, but not progress bar Options
higgsy
Posted: Thursday, July 28, 2011 10:12:55 PM
Rank: Member
Groups: Member

Joined: 4/22/2010
Posts: 13
Hi,

I'm trying to get the progress bar to work. I recently upgraded the project from .net 2 to .net 4.

Whn I upload a file, the status of the upload changes i.e. 10%, 15%, however the progress bar doesnt get any larger. The box surrounding the progress bar DOES show, but the progress bar itself doesnt get any wider. When I look at the source code there is the following line of JS:

window._eo_initobj_ProgressBar=function(){var list="ldr|i|fmt|u|pb".split("|");for(var i=0; i<list.length; i++) { if (!window.eo_modules || (("|"+window.eo_modules).indexOf("|"+list[i]+"|") < 0)) { window.setTimeout("_eo_initobj_ProgressBar()", 100, "JavaScript"); return; } } _eofldr_a.a.b.ProgressBar=1;_eofi_a("_eo_o_ProgressBar","ProgressBar",new _eofpb_a([[[,"ProgressBar","ProgressBar","ctl00$cphWideCol$AJAXUploader$ProgressBar",,,,,,,"__doPostBack(\'ctl00$cphWideCol$AJAXUploader$ProgressBar\',\'_eo_arg_\')"],,,,"None",,,,,[]]]),"ProgressBar"); _eofi_ds(_eo_o_ProgressBar,1,null, 0);}; _eo_initobj_ProgressBar();

It looks to me like this is looking for the control ctl00$cphWideCol$AJAXUploader$ProgressBar, however because im using .NET 4, with a ClientIDMode of static, that control doesnt exist. Am I on the right track here? How can I resolve this?

Thanks
Al
eo_support
Posted: Friday, July 29, 2011 1:15:37 PM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 24,194
Hi,

We have confirmed this is a bug and ClientIDMode is precisely the problem. We will fix it as soon as possible.

Thanks!
higgsy
Posted: Saturday, July 30, 2011 6:14:33 AM
Rank: Member
Groups: Member

Joined: 4/22/2010
Posts: 13
Ok great.

Is there any sort of workaround in the meantime? For example, using Javascript am I able to get at the upload %? If so I could then set the width of the progress bar myself?

If not, any ideas on when the bug will be fixed?

Thanks
Al
eo_support
Posted: Saturday, July 30, 2011 7:40:55 AM
Rank: Administration
Groups: Administration

Joined: 5/27/2007
Posts: 24,194
Hi,

The only reliable workaround is to set ClientIDMode to its default value: AutoID. You could use a separate progress bar and then update the % on that progress bar instead of the uploader's progress bar, but we haven’t verified that yet.

We have already fixed this internally. So it will be available to you as soon as we post our next update. We usually post update every a few weeks. However in case of a serious issue emerges or if you are a license user and needs this sooner we can provide the new build sooner.

Thanks


You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.